Gorgeous Isabella Jedler is miss Sweden and she keeps her teeth sparkling white with Smile lab! She loves the fact that the strips are so easy to apply, you just bleach your teeth while putting on make up, how convenient!

isabella1

isabella2

isabella3

Original text blog post:

För några veckor sedan fick jag om ni minns hem ett fiiint paket från Smile Lab och tänkte WOW. Ett helt kit med massa simpla enkla hjälpmedel för ett vitare leende. Remsorna är superbra och jag som lätt blir irriterad i tandköttet kände inte av nånting!

Läste på lite om smilelab och deras inledning är följande: ”Idag festar folk som att det inte fanns någon morgondag…” kände mig träffad från första meningen haha och det är så sant! Eftersom jag mer än gärna tar ett glas rött till kvällsmaten och gärna dricker 10 koppar kaffe om dagen så blir ju tänderna dessvärre lite missfärgade. Tur att det går att ordna på 20 minuter innan frukost. Själv brukar jag bara ha på remsorna medan jag sminkar mig. Har testat all möjlig tandblekning förut och att sitta med en bettskena och sminka sig är verkligen inte lika enkelt eller glamouröst som två remsor. Vill ni köpa så kan ni göra det > HÄR < eller bara läsa lite kanske?

Select your currency